US TOLL FREE: 1 800 618 9829

Gray Line Vietnam
Menu
The Charming North Tour For Single Traveler Vietnam The Heritage Ways Overall Vietnam Biking

Vietnam Resa

Vietnam Resa

Golftour

Beskrivs som oupptäckt Golf destination året har Vietnam fascinerat golfare inte bara genom sin moderna, väl utformad och vackra golfbanor, men även med sin rika historia, antikens kultur, trevligt klimat, storslagna landskap och scenerier, vänliga människor, underbara livsmedel . Genom den snabba utveckling, skulle Vietnam vara snart att en must-till-pjäs för golfaren över hela världen.

 

Sträck längs den East Sea med annan zon av klimat och geografi, har Vietnam för närvarande omkring 25 golfbanar verksamma i landet, med mer än 30 projekt vid något skede av byggandet. Tre viktigaste områden där golfbanar belägna på är:

 

Hanoi och det omgivande med två 54-håls golfbanor, tre 36-håls golfbanor och åtta 18-hål golfbanor.
  - Centrum och kusten: sex 18-håls golfbana.
  - Saigon och det omgivande: två 36 håls golfbanor, tre 27-håls golfbanor och fem 18-håls golfbana.
Vietnam har erbjudit ett brett utbud av utmärkta hotell från boutique 3-sar till lyx 5 stjärnigt resort. Trevliga restauranger, tema och underhållning klubbar med internationella normer, de bästa faciliteterna och bekvämlighet, är viktiga faktorer för beslutet att välja golfbanan, och vi är. Vidare, med politisk stabilitet, vänliga människor, fast samhällets struktur, är Vietnam definitivt en trygg och säker destination för golfare.

 

Nyckelord: Golfbanor i Hanoi, golf i norra och södra Vietnam, Vietnam golfresor.

För ytterligare information, välkommen att kontakta oss på help@threeland.com

Rekommenderas av:

  • Fodors
  • Lonely Planet
  • Tripadvisor
  • Travel Blog