US TOLL FREE: 1 800 618 9829

Gray Line Vietnam
Menu
The Charming North Tour For Single Traveler Vietnam The Heritage Ways Overall Vietnam Biking

Vietnam Resa

Vietnam Resa

Vilka Är Threelanders

Threeland Travel är en fullt licensierad International Tour Operator under ministeriet för kultur, idrott och turism i Vietnam. Licensen är en certifiering av Threeland s bindning vid en godkänd bank att garantera ekonomisk säkerhet för kundernas förskottsbetalningar samt kvaliteten på resetjänster.

 

Threeland är en av ett fåtal researrangörer i Vietnam som allvar uppmärksamma de reseförsäkringar för gäster. Resan ansvarsförsäkring paket med gränsen för ersättning upp till 1,000,000 US dollar garantera en minimering av oplanerade skada och förlust, ger ett skydd och omedelbar hjälp för problem som uppstått under resan.

 

Sedan 2004 Threeland Travel har inlett sin verksamhet utvidgas till alla Indokina halvön, innehållande Vietnam, Kambodja och Laos. Märket på Threeland skyddas av NOIP (National Office of Industrial Property) i Vietnam. Som en professionell researrangör, gör vi förstå frågor om upphovsrätt och dess relevanta ansvarsområden.

 

Sedan 2009 Threeland har att vara medlem i IATA (via Threeland nordamerikanska Sales Office). Således är vi fullt funktionella i att hantera dina flygbiljetter, från kontroll av tillgängligheten, citerar de bästa flygpriserna, göra reservationer, bekräftelse, ny bekräftelse och så vidare..

 

Sen 2010 har Threeland beviljats exklusiv licens av Gray Line - världens ledande varumärke inom sightseeingturer och utflykter. Att vara en Gray Line Licenstagaren har Threeland blivit kvalificerade av en 100-års system för kvalitetskontroll, världsomspännande nätverk med över 150 destinationer och professionell förvaltning.

 

Certifieringar Av Threeland

 

 

Rekommenderas av:

  • Fodors
  • Lonely Planet
  • Tripadvisor
  • Travel Blog