US TOLL FREE: 1 800 618 9829

Gray Line Vietnam
Menu
The Charming North Tour For Single Traveler Vietnam The Heritage Ways Overall Vietnam Biking

Vietnam Resa

Vietnam Resa

Vietnam Hotell

THREELAND erbjuder ett brett utbud av boende i Vietnam, från vanliga hotell till lyxiga isolerade orter. 

Rummen är mestadels badrum och hotellpriser är inklusive frukost, trots hur låg kategorier som de är. De flesta av dem är inklusive bra luftkonditioneringsapparater, TV, varm dusch, gratis te eller kaffe och bekväma möbler, utom i de avlägsna bergsområden. Om du vill ha en mer äventyrlig och spännande alternativ, plocka hemvistelse i nordväst och Mekongdeltat, vilket också föra dig närmare det lokala spännande liv.

Med begränsning av denna webbplats vi delar upp våra favorit hotell i Superior,  första klassensoch Deluxe Hotell. The Luxury Resorts arrangeras som en del av lyxiga hotell. Generellt uppmuntrar vi inte användningen av andra kategorier lägre än Superior. För mer information, kontakta vår turné konsulter på help@threeland.com för omedelbar rådgivning.

 

Deluxe hotell

Förutom de faciliteter som finns på första klass hotell, är Deluxe hotell presenteras med lyxiga rum, högkvalitativa bekvämligheter, professionella tjänster, utmärkt engelsktalande personal, barer, pubar, flera val restauranger, privata matsalar, olika val av vin och drinkar , bredband wifi och internetuppkoppling, pool, professionell spa, fantastisk arkitektur som harmoniskt lämplig för miljön. De flesta av lyxiga hotell som används av Threeland har privat tillgång till varje våning eller rum kategori, breda varierade hotell har privat transfer inne i trädgårdar och buss till flygplatsen eller stadens landmärken.

 

Första klassens hotell

Första klass och Boutique Hotell i begreppet Threeland, måste erkännas som 4-stjärniga hotell med Vietnams regering, med centralt läge, stora rum, pool eller bra spa, wifi, nära åtminstone ett köpcentrum, och har värdeskåp på rummet. Vid de kustnära städerna, måste förstaklasshotell vara på stranden eller har privata stränder och erbjuder bra fisk och skaldjur. Designhotell (lika med 3 eller 4-stjärniga) kan hittas i de flesta hav och kulle orter i Vietnam med miljövänlig inredning och utrustning, men de är sällan i stora städer på grund av begränsat område.

 

Superior hotell

Threeland använder ordet "Superior" för att indikera 3-stjärniga hotell, som trots att antalet rum, beläget i centrum av staden, i närheten en sjö, en flod, en park eller någon plats som föra trevliga känslor för besökare och har god tillgång till strövområden. Alla Superior hotell som rekommenderas av Threeland måste ha engelsktalande personal, mysig lobby, safe, bra luftkonditioneringsapparater, varm dusch, TV, gratis te eller kaffe på rummet, rena och bekväma faciliteter och tillgång till internet. Undantag är i de avlägsna bergsområden där pensionat är allt du kan leta efter. Threeland Tour Consultants at help@threeland.com kommer att råda dig i förväg om dessa ärenden.

Rekommenderas av:

  • Fodors
  • Lonely Planet
  • Tripadvisor
  • Travel Blog